Loft Clothes Valkenswaard, stijlvolle dameskleding voor de eigentijdse en bewuste vrouw.

Co'couture

Dit mooie merk mag zeker niet in je garderobekast ontbreken. Dit label is voor dames die graag genieten van modetrends, maar ook hun eigen, unieke stempel op elke outfit willen drukken. Het upcoming modemerk werd in 2015 opgericht in Denemarken. Een mix van de trendy  Scandinavische roots, complementerend aan een sensuele Franse look.

Aímée the label

Aímée is dol op tijdloos design. Het label creëert items die je het hele jaar door kunt dragen en maar niet uit het straatbeeld lijken te verdwijnen. Het is dan ook niet gek dat 60% van de collectie bestaat uit basisstukken die je op eindeloos - en dan ook echt eindeloos - veel manieren kunt dragen. Het woord zegt het eigenlijk al: ze vormen de basis voor je garderobe.

 

mbyM

Een fijn en draagbaar merk is mbyM, dat bij Loft Clothes in de rekken te vinden is.

Sinds 2003 maakt het Deense modebedrijf mbyM stijlvolle kleding voor de moderne vrouw. Het merk heeft Scandinavische roots en dat is terug te zien in de casual en “dressy” stijl. De mbyM vrouw schrikt niet terug om haar vrouwelijkheid in de verf te zetten, ze weet wat ze wil en verwacht een goede kwaliteit zonder hiervoor haar bankrekening te plunderen. 

 

Spooq - The label

Spooq - The label is een Nederlands modemerk met collecties van eigentijdse en elegante items. Bij Spooq combineert klassiekers met trends. De vormen zijn strak en vrouwelijk, eenvoudig en tegelijkertijd krachtig.

Je kunt klassiek en eigentijds zijn op hetzelfde moment. Er zitten immers meer kanten aan iedere vrouw. 

Est'seven

Est'seven is een mooi label dat Loft Clothes Valkenswaard met trots aan je presenteert.

Een item van Est'seven kenmerkt zich door prachtige details, trends en in sommige items de luxe & eenvoud. Daarnaast vind je strakke lijn en ingetogen kleuren terug in de collecties. Maar Est'seven houdt de vrouwelijke sfeer absoluut hoog in ieder kledingstuk. Een item van Est'seven combineert zeer gemakkelijk waardoor u snel een mooie outfit uit de kast tovert. 

Sisters Point

Sisters Point is een Scandinavisch merk voor de trendy vrouw met een uitgesproken stijl. De collectie wordt met veel zorg samengesteld en bestaat altijd uit klassieke, feminine en sportieve items. Deze drie pijlers zijn dé basis ingrediënten wat de collectie van Sisters Point zo uniek maakt

Les Favorites

les favorites ontwerpt voor de vrouw die niet gedefinieerd kan worden door een stijl. Net als de seizoenen wisselt een vrouw in haar emoties, kleuren en stijlen. Laat les Favorites jouw route uitstippelen, in de oneindige, inspirerende wereld van de mode.